احم احم انا محمد بقالى سنتين و شويه فى مطاعم كووك دوور و بعرف اعمل معظم الاكلات الفاست فوود والاكلات المنزليه كمان
اولا انا معايا النهاردة الفاهيتا علشان لاقيت ناس كتير مش عرفاها ونفس الوقت هى جامدة مووت
يالا بينا واحدة واحدة
اولا نجيب فراخ بانية او صدور مخلى يعنى ونقطعها شرايح عرضى بالسمك الى الواحد عايزه
ثانيا نجيب الفلفل الاخضر ونقطهة شرائح بس نص حلقة يعنى نجيب الفلفلاية و نقسمها نصين من فوق بالطول مش بالعرض و نقطعها شرائح
ثالثا نجيب بصل و نقطع البصلاية من فوق بالطول و نقطع كل نص شرائح برضه
رابعا ممكن نجيب طماطم للى بيحبها و برضه نفس طرقة التقطيع
طريقة التحضير:_
نحط الفراخ على النار فى طاسة ونشعر الطاسة بالزيت نشعر ماشى و بعدين نقلب الفراخ لوحدها كويس لحد ماتاخد اللون الابيض ليها و نحس انها لازقة فى الطاسة بس عادى ممكن نضيف زيت تانى بس قليل القليل و بعدين نجيب الخضار الى احنا قطعناه و نحطة مرة واحدة على الفراخ و نلب كويس مش هتاخد مننا كلها على بعضها اكتر من 10 دقايق بالتقطيع و السوى وبعدين نحط فلفل اسود على الفاهيتا و شطة للى بيحب برضه و بعدين اهم حاجة بقى نحط الفاهيتا فى طبق و ناكلها و بالهنا و الشفا
اولا انا معايا النهاردة الفاهيتا علشان لاقيت ناس كتير مش عرفاها ونفس الوقت هى جامدة مووت
يالا بينا واحدة واحدة
اولا نجيب فراخ بانية او صدور مخلى يعنى ونقطعها شرايح عرضى بالسمك الى الواحد عايزه
ثانيا نجيب الفلفل الاخضر ونقطهة شرائح بس نص حلقة يعنى نجيب الفلفلاية و نقسمها نصين من فوق بالطول مش بالعرض و نقطعها شرائح
ثالثا نجيب بصل و نقطع البصلاية من فوق بالطول و نقطع كل نص شرائح برضه
رابعا ممكن نجيب طماطم للى بيحبها و برضه نفس طرقة التقطيع
طريقة التحضير:_
نحط الفراخ على النار فى طاسة ونشعر الطاسة بالزيت نشعر ماشى و بعدين نقلب الفراخ لوحدها كويس لحد ماتاخد اللون الابيض ليها و نحس انها لازقة فى الطاسة بس عادى ممكن نضيف زيت تانى بس قليل القليل و بعدين نجيب الخضار الى احنا قطعناه و نحطة مرة واحدة على الفراخ و نلب كويس مش هتاخد مننا كلها على بعضها اكتر من 10 دقايق بالتقطيع و السوى وبعدين نحط فلفل اسود على الفاهيتا و شطة للى بيحب برضه و بعدين اهم حاجة بقى نحط الفاهيتا فى طبق و ناكلها و بالهنا و الشفا